15 dones que la història ha oblidat

15 dones que la història ha oblidat

S’acosta el dia mundial de la dona i per aquest motiu, hem volgut rescatar dones protagonistes que la història ha oblidat. Ens trobem en un món històricament dominat pels homes i en el qual moltes dones han quedat a l’ombra. Aquest fet ha provocat que hi hagi pocs referents femenins de qualsevol àmbit en els nostres llibres d’història. No obstant, això no significa que no hagin existit, sinó que la història les ha oblidat.

Avui donem a conèixer un llistat de 15 dones que, des de l’equip d’SDLI, hem volgut destacar pel seu esperit innovador o revolucionari, i perquè sí o sí, es mereixen que les conegueu!

La ciència i la dona

La tecnologia i la dona

Els negocis i la dona

L’art i la dona

Històriques i revolucionàries

Totes elles van marcar un abans i un després en la història. Van prendre les regnes del seu propi destí i van decidir lluitar pel que més anhelaven, la igualtat. Qualsevol excusa és bona per recordar i donar veu a milers de dones plenes de talent, entrega i enginy. Totes elles han fet possible la realització de les seves idees que avui dia segueixen marcant la nostra història. I per aquest motiu, és molt important repetir i recordar els seus noms, perquè mai més restin en l’oblit.

The following two tabs change content below.
SDLI
Estamos frente a la era de cambio constante y exponencial, en el que una nueva sociedad evoluciona y crece cada día. Una sociedad conformada por Mindshakers a los que les apasiona retar (y retarse); una sociedad que lucha por romper patrones en la mente de las personas y así llegar más lejos. Nuestra (r)Evolución consiste en conectar las organizaciones al talento, interno y externo. Creamos la cultura de la innovación que resolverá tus retos.
SDLI

Últimes publicacions: SDLI (veure-les totes)

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies