Política de Privacitat

INDUCT SEA, S.L. és conscient de la importància de la privacitat de les dades de caràcter personal i per això, ha implementat una política de tractament de dades orientada a proveir la màxima seguretat en l’ús i recollida de les mateixes, garantint el compliment de la normativa vigent en la matèria i configurant aquesta política com un dels pilars bàsics en línia amb l’actuació de l’entitat.

Els serveis d’ INDUCT SEA; S.L. van dirigits a majors de 18 anys, si rebem informació d’un menor ens reservem el dret a eliminar-la.

Durant la navegació és possible que es sol·licitin dades de caràcter personal, aquestes dades seran utilitzades exclusivament amb la finalitat de registrar en el blog al peticionari, respondre a les consultes dels usuaris i subscriure’ls a la newsletter. Les dades formen part d’un fitxer registrat a la Agència Espanyola de Protecció de Dades del que és responsable INDUCT SEA, S.L. L’usuari concent en la recollida de dades i els tractaments aquí referits.

Les dades de caràcter personal de l’interessat seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap moment seran cedides a tercers sense el seu previ consentiment.

L’interessat podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició; dirigint-se per escrit a les nostres oficines: INDUCT SEA, S.L. Lepant 287, entl 1a, 08025 Barcelona (Spain) o enviant un e-mail a office.es@inductsoftware.com.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies

*