Open Innovation en 2 infografies

L’any 2015, el concepte d’ ”Innovació Oberta” és ja molt comú. Explica el Dr. Henry Chesbrough, pare del concepte d’Innovació Oberta, Dean de la Haas Business School de Berkeley i membre de l’Advisory Board d’ Induct, que quan va publicar el llibre Open Innovation el 2003, va fer una cerca a Google amb aquest terme, obtenint com resultat prop de 200 enllaços, principalment a notícies del tipus: “L’empresa XX obre un centre d’innovació a la localitat de XX”. Va fer el mateix experiment el 2013, obtenint prop de 10 milions de resultats.

La innovació oberta, una idea que el propi professor Chesbrough (també President del nostre Consell Assessor) va desenvolupar amb l’objectiu de reduir espai entre el món acadèmic (món del coneixement) i el món empresarial (de les operacions i cerca de valor comercial), és una realitat, que ja porta més d’un lustre consolidat. Al llarg d’aquest període, s’ha evidenciat una realitat, la de la consolidació de la innovació oberta, que avui us volem resumir en aquesta infografia.

A Induct, com sempre, apostem fortament per la Innovació Oberta!

An overview Cat Imatge The Benefits of Open Innovation Cat Imatge

Sofia Ródenas

Estudiante de Negocios y Marketing Internacionales en ESCI-UPF, Barcelona. Entusiasta y apasionada de la creatividad e innovación. En constante búsqueda de la inspiración, es una curiosa de las culturas, habiendo realizado distintas estancias en Dinamarca e Inglaterra.

    Escriu el teu comentari

    El teu correu no serà publicat.*