El millor de Societat de la Innovació de l’any 2017

El millor de Societat de la Innovació de l’any 2017

Un altre any que marxa! 2017 ha estat un any intens per al nostre bloc Societat de la Innovació: nous col·laboradors, nous temes i un creixement de la nostra comunitat mai abans vist. Només podem donar-vos les gràcies per la col·laboració i companyia. Per això, ens agradaria compartir alguns números interessants:

 • Hem publicat 124 posts, un 42% més que l’any passat!
 • Els principals temes van ser metodologies, lideratge innovador, estratègies d’innovació, històries d’innovació, entrevistes, projectes Induct i cultura.
 • Hem augmentat la nostra base d’autors amb nous experts in house: Xavier Olba, Daniel Bernard Vilamitjana, Sara Marata, Berta Esteve, Livia Fioretti, Francesc Ballagué i Itziar Pérez Abascal (et recomano seguir-nos a Twitter per mantenir-te al dia amb les principals innovacions del món)
 • A més, una salutació especial per als nostres col·laboradors externs: Marc Benet Pozo, Adrià Gustà, Fernando Lázaro, Alba García, Maria Moragas, Mireia Feliu y Armando Serra Carles.
 • També hem entrevistat a importants noms dels sectors més innovadors, com Maribel Crespo (Almirall) i Navina Pernsteiner (Sono Motors).
 • El Radar SDLI, la nostra xarxa d’innovació social, ha arribat a 280 usuaris que ja han aportat més de 200 idees. No vull fer-vos spoiler, però tenim molts plans per a la plataforma, espera! Mentrestant, si tens o coneixes un projecte innovador i vols compartir-ho amb nosaltres, clica el botó morat de la part superior de la pàgina.
 • Hem superat els 1.695 subscriptors al blog.
 • Vam ser visitats 160.000 vegades per 68.000 lectors únics
 • Hem superat les 20.000 lectures mensuals.
 • En Twitter, hem superat els 2.100 seguidors i publicat més de 1.000 tweets.
 • No obstant això, també hem augmentat la nostra presència en altres xarxes socials:  Facebook, Instagram i LinkedIn – si encara no ens segueixes, és l’oportunitat 😊

I com qui mana a Societat de la Innovació sou vosaltres, us deixo amb els 10 posts més llegits d’aquest any:

 1. 8 Projectes innovadors del mes de gener, per Sara Marata
 2. 50 pràctiques organitzatives revolucionàries que canviaran el teu futur i el de la teva organització (basat en el model Teal), per Ignasi Clos
 3. 9 Projectes innovadors per millorar la qualitat de vida dels nadons prematurs i les seves famílies, per Borja Caballero
 4. 7 Projectes innovadors de la mà d’estudiants de Formació Professional, per Sara Marata
 5. 4 Projectes innovadors de sensors connectats que milloren la nostra vida, per Fernando Lázaro
 6. Cas pràctic de com aplicar el Design Thinking en la vida diària, per Clàudia Pardo
 7. 19 Obstacles que patiràs com a Responsable d’Innovació (i com superar-los) per Ignasi Clos
 8. Sistemes d’innovació espontanis, Bottom up innovation model, per Joan Ras
 9. 5 Aspectes en els quals aplicar el Design Thinking, per Marc Benet Pozo
 10. “L’hospital del futur no és un espai físic”, per Ignasi Clos

Hem de tenir en compte que el llistat no representa exactament la realitat ja que els posts de la primera meitat de l’any solen aparèixer més… Però us animo a llegir també els últims, que mereixen molt la pena!

De qualsevol manera, volem donar-vos les gràcies per acompanyar-nos any rere any! Només amb l’esforç de tots podrem crear la societat en la qual volem viure: la societat de la innovació.

The following two tabs change content below.
Livia Fioretti

Livia Fioretti

Consultora d'Innovació Oberta a Induct SEA, S.L.
Brasileña, formada en Coolhunting, Design and Global Trends por ELISAVA-UPF . He trabajado como planner en Ogilvy & Mather São Paulo y en start-ups. Apasionada por la escritura creativa, el cine y las artes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*