Les nostres parets necessiten artistes creatius, tens ganes d’embrutar-te les mans?

Les nostres parets necessiten artistes creatius, tens ganes d’embrutar-te les mans?

T’agradaria donar a conèixer les teves il·lustracions en un entorn innovador? Obrim un procés de selecció per omplir de color les nostres oficines.

Es busquen artistes individuals o grups d’artistes per pintar un mural en una de les parets de les nostres oficines que transmeti els valors de la nostra comunitat.

Les oficines es troben en una antiga fàbrica tèxtil reformada a Gràcia, on realitzem diferents tallers d’innovació. L’espai reservat per a aquesta nova peça creativa és una paret situada just al centre de la instal·lació. Es tracta d’una gran sala diàfana, de sostres alts i grans finestres.

La mida concreta d’aquest mural hauria de ser de 7 a 9m de llargada  x 2 a 3m d’alçada.

Quin tipus de peça artística busquem?

La proposta creativa que busquem ha de transmetre:

 • Qui som: Som Mindshakers. Un equip multidisciplinari de motivats amb experiència en la promoció de la cultura de la innovació, a través de la col·laboració radical, i del que es necessiti!
 • El que ens mou: Ens encanta desafiar (i desafiar-nos). Trenquem els patrons en la ment de les persones per arribar més lluny.
 • Què fem: Creem i dinamitzem comunitats d’innovació oberta que connecten organitzacions amb talent (intern i extern) i integren la cultura de la innovació que necessiten.
 • Creences: Entenem el fracàs com una part del creixement personal. L’usuari com un element fonamental. Compartir com una filosofia bàsica. La llibertat com un desencadenant de la creativitat. Fer com un mètode d’aprenentatge essencial. Somiar com un xut d’energia necessari. La passió com el motor del dia a dia. I la diversió com un edulcorant.
 • Personalitat Mindshaker: Ens agrada anar a contracorrent, trencar convencionalismes i desenvolupar enfocs innovadors. Veiem les coses des d’una perspectiva diferent per descobrir nous horitzons i creuar fronteres. Ens apassiona sortir de la nostra zona de confort per buscar noves experiències que ens facin convertir la rutina en diversió. Som més d’actes que de paraules. Ens agrada sorprendre i llençar-nos al buit sense pensar-ho. Primer ho provem, després ho millorem.
 • ADN: Pro activitat, flexibilitat, agilitat, col·laboració, empatia, entusiasme, motivació, proximitat, curiositat, autonomia, orientació al client, maker.

Vols saber alguna cosa més sobre nosaltres? Això és en el que creiem

Què hi pots guanyar?

Moltíssim!

 • Inspirar els mindshakers de SDLI, en la cerca constant de flow creatiu!
 • Visibilitat a les nostres Xarxes Socials:
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube
 • Tenim 1.000€ per a l’equip o creatiu que faci la feina.

Els artistes interessats heu d’enviar el vostre portafolis al correu helena.aguilar@induct.es amb l’assumpte “Embrutat les mans”. El període d’inscripció comença el divendres 3 de maig 2019 i finalitza el divendres 17 de maig 2019. Després de la data de termini, s’obrirà el procés de votació interna de la nostra comunitat per a la tria de la obra creativa guanyadora. Un cop hagi finalitzat el procés, ens posarem en contacte amb l’artista o grup d’artistes guanyadors per informar-los i concretar l’inici de la creació del mural i entrega de la remuneració. El material i recursos necessaris per a la realització del mural serà facilitat per l’equip.

Molta sort!

The following two tabs change content below.
Helena Aguilar

Helena Aguilar

Graduada en Negocios y Marketing internacional en ESCI-UPF y en Magisterio en la Universidad de Barcelona. Ha trabajado en el sector de la automoción y se ha centrado en el área de innovación y emprendimiento. Ha recibido premios de reconcomiendo por proyectos como MOVe-U, idea de negocio que aporta soluciones a los retos de la movilidad del futuro. Actualmente trabaja como consultora de Innovación Abierta en Induct SEA en el sector educativo y de movilidad.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies