Iniciem el cicle d’Innospace a FEDA!

Iniciem el cicle d’Innospace a FEDA!

El passat dilluns 19 de Març vàrem tenir l’oportunitat d’iniciar el primer cicle d’innovació amb els agents de canvi que van voler formar part del grup d’innovació per a la transformació d’espais a FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra).

FEDA tenia molt clar que havien de repensar les oficines, però en comptes d’anar per el camí tradicional varen voler iniciar el cicle de participació activa de la comunitat per a la transformació dels seus espais. I és aquí on neix Innospace, resultat d’un procés d’innovació que impulsa la transformació dels espais en base a la detecció de necessitats reals dels usuaris. A través d’aquest procés aconseguim potenciar la cultura d’innovació, la cultura corporativa, dinàmiques de l’entitat, detectar insights reals i transformar l’espai acord aquestes.

Un dels agents de canvi de FEDA en el còrner d'innovació
Un dels agents de canvi de FEDA en el còrner d’innovació

Un cop tinguem aquest projecte pensat en comú, un despatx d’arquitectura amb qui treballarem de la mà, executarà la proposta creada per els propis professionals de FEDA.

Els objectius que haurem d’assolir en aquest procés hauran de ser: repensar les oficines per tal de crear les del futur, recollir totes les necessitats reals dels professionals i convertir-les en idees i, per últim, fer sentir partícip a tota la comunitat FEDA.

Comptem en aquest moment amb el primer element diferenciador: la instal·lació del “córner”. Aquest element, principalment com a punt d’informació, intercanvi de coneixement i activació directa de la comunitat, ha creat un alt impacte a FEDA.  Hem aconseguit despertar la curiositat de 25 agents de canvi que a dia d’avui estan participant voluntàriament en el projecte Innospace.

El còrner de la innovació de FEDA
El còrner de la innovació de FEDA

I per què volem que els agents de canvi siguin els propis professionals de FEDA?  Doncs, qui millor que els propis usuaris de l’espai que siguin els qui detectin les necessitats, problemes, desitjos de tots els seus companys per traduir-los en un projecte en comú? Qui millor que tota la comunitat participant de forma activa per a la transformació?

Estigueu atents del procés… perquè de ven segur que serà molt interessant i divertit!

The following two tabs change content below.
Anna Moragas

Anna Moragas

Disenyadora en Induct SEA, S.L.
Graduada en Diseño y Máster en Estrategías de Comunicación y Dirección de Arte por Elisava. Directora de proyectos de innovación en Induct. Profesora de Innovación en ELISAVA.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies

*