Els millors esdeveniments sobre innovació del mes de novembre 2019

Els millors esdeveniments sobre innovació del mes de novembre 2019

Els esdeveniments sobre innovació són una gran oportunitat per estar al dia sobre el sector. A més, pot ajudar-te en la creació de noves idees interessants. A Sociedad de la Innovación, ens agrada assistir a aquest tipus d’esdeveniments innovadors, realitzats en les diferents ciutats. En ells, descobrim projectes, aprenem i ens reinventem.

Aquí tens un llistat amb els millors esdeveniments de novembre 2019. Aprofita l’oportunitat i apunta les següents dates a la teva agenda. Estigues atent a les novetats en innovació, tecnologia i tendències sobre empreses i negocis. No deixis que t’ho expliquin!

WOBI – World Business Forum

Aquest esdeveniment anual, conegut com Wobi World Of Business Ideas porta amb si totes les novetats tecnològiques i innovacions en els negocis. Ifema Madrid reunirà els millors professionals del sector empresarial, que comparteixen una mateixa passió. Es treballarà sobre la connexió entre les persones i la tecnologia, com a factor clau per aconseguir ser més operatius i resolutius. Formaran part de la trobada, CEO, emprenedors, innovadors, artistes i assessors. A més, s’abordaran els temes més rellevants per als líders d’avui, aportant noves visions i inspirant futur canvis.

Aquí et deixem l’agenda del WBF perquè consultis els speakers que participaran en les jornades i els temes que es tractaran.

On? Madrid

Quan? 5 i 6 de novembre

Converteix-te en una ment inquieta i comparteix la teva passió pels negocis, la innovació i la tecnologia. No et perdis els esdeveniments més influents del teu sector.

Simo Educació

La comunitat educativa està en constant canvi i evolució. Arriba a Madrid un esdeveniment sobre educació impulsat per la plataforma líder Simo Educació. S’abordaran temes i solucions TIC que podran dur-se a terme dins de les aules i fora d’elles. A més, es donaran a conèixer les últimes novetats i tendències en educació. Aquesta fira combinarà la indústria TIC i el sector editorial, i com a eix principal, la comunitat educativa. Aquesta nova edició té com a objectiu oferir un espai dedicat al coneixement i la informació al voltant de la innovació.

En l’esdeveniment, es donaran a conèixer casos reals, s’impartiran xerrades, tallers i debats. Es tractaran temes sobre lideratge a les aules, la transformació de la societat o la competència de auto lideratge, entorn digital i la correcta adaptació dels centres educatius. Es facilitaran eines i solucions tecnològiques als professionals perquè coneguin una nova forma d’ensenyar: contingut digital d’avantguarda, plataformes de gestió totalment adaptades a les necessitats i, finalment, nou contingut educatiu.

On? Madrid

Quan? 5-7 novembre

simo educació 2018
Edició Simo Educació 2018

Healthio

Arriba a Barcelona Healthio Days, un esdeveniment innovador, dinàmic i interactiu. Amb l’objectiu de promoure la innovació en salut, en aquesta cita es donaran a conèixer els últims avenços tecnològics dins de l’ecosistema sanitari. L’esdeveniment tindrà lloc a la Fira de Barcelona, ​​on es disposarà d’un espai per compartir coneixement i experiències professionals des de diferents punts de vista. A més, els visitants podran experimentar, conèixer i provar les innovacions mèdiques del moment.

Healthio reuneix alguns dels hospitals més coneguts com la Vall d’Hebron i Hospital Clínic, etc. per posar sobre la taula diferents temes d’actualitat en el sector:

 • Sanitat a la llar
 • Control de la diabetis

No et perdis les últimes innovacions en salut!

On? Barcelona

Quan? 14 i 15 nov

Smart City Expo World Congress

L’esdeveniment mundial de ciutats Intel·ligents arriba a Barcelona per presentar les últimes tendències i una plataforma innovadora que sumi en les accions urbanes a les ciutats de tot el món. Smart City Expo World Congress és un dels esdeveniments sobre innovació més importants a nivell estatal. Té com a objectiu crear un futur consolidat per a les ciutats i les persones a través de la innovació social i la identificació de noves oportunitats.

Aquesta 9a edició, tindrà un programa d’activitats i conferències que girarà al voltant d’una mateixa temàtica Cities are made of dreams. Es debatran els diferents reptes sobre els següents temes:

 • Mobilitat
 • Entorn urbà
 • Finances i govern
 • Transformació digital
 • Ciutats intel·ligents
 • Ciutats inclusives i compartides

Si vols saber més, informa’t a la seva pàgina oficial.

On? Barcelona

Quan? 19-21 novembre

IBTM World

IBTM aterra a Barcelona per presentar el seu pròxim esdeveniment IBTM World. Un esdeveniment global de convencions, conferències i esdeveniments sobre la indústria dels negocis.

L’esdeveniment inspira a la resta d’esdeveniments del món a oferir millors experiències als usuaris i clients. La ciutat comtal es convertirà en un aparador sobre el turisme de negocis. Comptarà amb un programa molt ampli amb convidats i professionals internacionals que representen les millors companyies del sector.

L’esdeveniment comptarà amb un espai dedicat a la innovació i a les solucions tecnològiques dels serveis. Així mateix, es realitzaran sessions de networking i diferents programes formatius amb més de 100 seminaris i conferències.

Aquesta és una bona oportunitat per inspirar-se, trobar connexions comercials i contingut de valor.

On? Barcelona

Quan? 19-21 novembre

IBTM World
Preparació IBTM World 2019

Big Things Conference

Aquesta conferència torna a Madrid per conscienciar la comunitat empresarial sobre els últims avenços tecnològics i els seus avantatges. Big Things Conference se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre a Kinépolis, un espai connectat amb l’aeroport, el transport públic i la mobilitat a la ciutat.

A més, es tractaran temes relacionats amb l’anàlisi de dades, la intel·ligència artificial i el núvol, aportant valor al Big Data i els seus usos en el coneixement de l’usuari i el seu comportament. Aquesta és la vuitena edició de l’esdeveniment, organitzat per Paradigma Digital, que oferirà taules rodones, conferències i tallers especialitzats en les següents temàtiques:

 • Transformació digital
 • Big Data
 • Machine Learning
 • Cloud

En aquesta edició hi participaran empreses com Mercadona, Telefónica, Neo4J, Cabify, etc. amb l’oportunitat de conèixer les seves estratègies i d’establir relacions.

On? Madrid

Quan? 20 i 21 de novembre

Si t’interessa algun d’aquests esdeveniments sobre innovació, simplement accedeix a través de l’enllaç que t’hem facilitat. Ens veiem el proper mes amb més cites imprescindibles d’innovació!

The following two tabs change content below.
Paula Altuzarra

Paula Altuzarra

Comunicadora en potencia. Estudiante de Marketing y Comunidades digitales en Tecnocampus-UPF. Creativa, atrevida y con ganas de aprender cosas nuevas. Amante de la tecnología, la moda y la lectura. Cree firmemente en el cambio, así como en la era digital y la innovación.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies