Els millors esdeveniments d’innovació per començar l’any 2020

Els millors esdeveniments d’innovació per començar l’any 2020

El nou any arriba carregat d’esdeveniments d’innovació i de cites imprescindibles per anotar a la teva agenda. La innovació avança i la tecnologia arriba amb més novetats. Prepara el nou calendari i queda’t amb les dates clau sobre els temes que més influiran en la societat. Nosaltres t’avancem algunes de les cites que no et pots perdre aquest mes de gener!

CES 2020

CES de Las Vegas és un dels esdeveniments d’innovació més importants del món. El gran esdeveniment dóna el tret de sortida al nou any tecnològic. Les grans marques de tecnologia de consum es reuneixen a Las Vegas del 7 al 10 de gener per presentar els seus últims llançaments. CES es convertirà en un lloc de reunió mundial on es mostraran les últimes innovacions i novetats dels millors fabricants de tecnologia del món. Aquest escenari cita a milions de professionals i empreses del sector tecnològic, convertint-lo en un esdeveniment especial per seguir durant la setmana.

A més de presentar les últimes novetats en innovació, es realitzaran tallers i conferències sobre temes relacionats amb el sector. Es podran visitar més de 4500 expositors de les diferents empreses participants. Segueix a les Xarxes Socials l’última hora de l’esdeveniment i fes una ullada a les sessions i conferències que s’impartiran.

Si vols saber més, consulta el cronograma de l’esdeveniment amb tots els temes que es tractaran. Connecta, aprèn i inspira’t al CES 2020.

On? Las Vegas

Quan? Del 5 al 10 de gener

esdeveniments d'innovació

Taller: Com innovar sense ser Google

Arriba a Barcelona un taller únic de la mà d’Alfons Cornella, una de les persones que més sap d’innovació a Espanya. El taller abordarà més de 120 projectes i s’impartiran noves lliçons sobre innovació i treball individual. Coneix de primera mà les últimes innovacions internacionals que canviaran el món.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Institute of Next situat a Poble Nou de Barcelona. Els participants rebran un Manual d’Innovació escrit pel mateix Alfons, on aprendran com innovar. Millora la teva creativitat i capacitació com a professional. Aconsegueix la teva entrada i descobreix totes les novetats en innovació!

On? Barcelona

Quan? 17 de gener

IQS Tech Fest

L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm acull el Primer Festival Europeu de Startups Industrials. IQS Tech Fest és un esdeveniment dedicat a donar visibilitat a les innovacions dels startups industrials a nivell internacional. Al festival es mostraran les últimes novetats tecnològiques en un ampli programa de conferències i tallers. A més, comptarà amb una àrea exclusiva d’exhibició i exposició d’innovacions.

Descobreix els últims invents i avenços impulsats per la nova generació d’emprenedors.

On? Barcelona

Quan? 23 de gener

Noves tecnologies i el seu impacte en indústries, models de negoci i professions

Apd presenta a València una jornada digital dedicada a les noves tecnologies, models de negoci i professions. Et convida a fer un pas més en la digitalització, aprenent a fer servir les noves dades digitals. Un dia de reflexió profunda on es treballarà la transformació i la reinvenció digitals. A més, coneixeràs el Blockchain i descobriràs de quina manera pot afectar al teu negoci i com pots aplicar els conceptes per millorar la teva competitivitat.

Augmenta el teu coneixement a través de noves experiències i estratègies. Treu partit a les noves tecnologies com IA, Cloud o IoT. T’animes a descobrir l’impacte de la tecnologia i alimentar el teu coneixement?

On? València

Quan? 28 de gener

Girls in Tech Spain: Hacking for Humanity

Arriba a Madrid el Hackathon de Girls In Tech! Hacking for Humanity és la primera edició a Espanya on desenvolupadors, estudiants, emprenedors i innovadors treballen junts per construir i treballar amb problemes socials. Aquesta edició compta amb el suport de la Fundación Luzón, encarregada de donar suport als malalts d’ELA. Els participants coneixeran la situació de la malaltia i així, ser capaços de proposar solucions a través de la tecnologia.

Una jornada plena de solidaritat, tecnologia i innovació. Es realitzaran xerrades per ampliar els teus coneixements i s’habilitaran espais exclusius de networking. No dubtis a participar en aquesta experiència real i formar part de la comunitat. Inscriu-te i diverteix-te!

On? Madrid

Quan? Del 31 de gener a l’1 de febrer

Innovació en Medicina Digital

El futur de la medicina està cada vegada més present. L’equip de l’Hospital Sanitas CIM ofereix un taller per conèixer les aplicacions reals de les últimes novetats en medicina digital. Dins del seu equip d’innovació han treballat en definir les necessitats reals que hi ha dins de l’hospital, així com el desenvolupament de noves solucions en gestió interna.

Durant la sessió es mostraran diferents prototips aplicables a hospitals, com chatbots per millorar la relació amb pacients o habitacions interactives. Si estàs interessat, pots registrar-te a la seva pàgina web i anotar la data al calendari.

On? Barcelona

Quan? 28 de gener

El 2020 ve carregat d’esdeveniments d’innovació i tecnologia. Alimenta el teu coneixement i millora la teva creativitat aquest nou any. Estigues atent i no els deixis escapar!

The following two tabs change content below.
Paula Altuzarra

Paula Altuzarra

Comunicadora en potencia. Estudiante de Marketing y Comunidades digitales en Tecnocampus-UPF. Creativa, atrevida y con ganas de aprender cosas nuevas. Amante de la tecnología, la moda y la lectura. Cree firmemente en el cambio, así como en la era digital y la innovación.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies