Els millors esdeveniments d’innovació del mes d’octubre 2019

Els millors esdeveniments d’innovació del mes d’octubre 2019

Octubre arriba carregat d’esdeveniments d’innovació que has d’apuntar a la teva agenda. Com a bon mindshaker que ets, no pots esperar que t’ho expliquin… I ens encanta! Si t’has perdut el South Summit Madrid 2019 i la nova edició de l’ Innovation Summit de Schneider Electric a Barcelona, ​​t’hem preparat un llistat amb les cites imprescindibles del mes, perquè no se te n’escapi cap més. Aquí trobaràs les propostes més top d’octubre, amb les que podràs millorar la teva creativitat i donar sortida a la teva imaginació. Descobreix les últimes tendències en tecnologia i innovació.

Aquests són els esdeveniments d’innovació més innovadors d’aquest mes d’octubre 2019. No te’ls perdis!

IV Talent Summit Madrid

Aquest esdeveniment reunirà les millors startups del sector tecnològic, relacionades amb la captació de talent. Aquí trobareu els millors professionals i consultors de recursos humans, en un ecosistema únic. Talent Summit Madrid està creat per a posar en contacte a empreses i professionals i promoure iniciatives innovadores a partir dels projectes treballats de diferents startups. Un conjunt d’experts valorarà les iniciatives i escollirà els 10 millors projectes. Participa i comparteix!

Quan? El 8 d’octubre

On? Madrid

Talent Summit
2n Premi Talent Summit 2018

Kiroltech Ficoba

Hi ha una millor combinació que l’esport i la innovació? El proper 17 d’octubre, al recinte firal de Guipúscoa, es proposaran les últimes solucions en digitalització de la indústria de l’esport. Kiroltech posarà de relleu tres temes clau:

  1. Revolució i transformació de l’esport
  2. Innovació tecnològica
  3. Esdeveniments esportius del segle XXI

La jornada comptarà amb diferents ponències, debats i taules rodones. L’objectiu principal és centrar l’atenció i debat en un congrés únic on es parlarà d’esport, innovació i noves tecnologies. A més, tractarà d’aportar solucions innovadores per a la indústria de l’esport. Kiroltech serà el punt de trobada per compartir experiències, idees i noves dinàmiques.

Quan? El 17 d’octubre

On? Sant Sebastià

II Talent Summit Barcelona

La Fundación Transforma España acull a Barcelona la segona edició del seu Talent Summit. L’objectiu de l’edició és fer avançar el país i ser un dels referents mundials en solucions tecnològiques. Talent Summit Barcelona posa en marxa diferents oportunitats per identificar emprenedors i compartir les seves propostes. S’abordaran temes com la transformació digital, la innovació de la gestió del talent o els canvis en RRHH.

Quan? El 24 octubre

On? Barcelona

Innovatours

Aquest esdeveniment acull a Barcelona els millors experts en innovació a nivell mundial. Podràs gaudir d’un ambient creatiu, amb nombrosos laboratoris interactius que et faran descobrir les últimes tendències en innovació. Experimenta en aquestes xerrades inspiradores i descobreix totes les activitats que ofereix. Al llarg de tot el dia, es parlarà sobre quatre temes fonamentals: ciutats intel·ligents i mobilitat, innovació alimentària i oci, mitjans i creativitat i, finalment, moda i luxe. Coneixeràs diferents enfocaments innovadors, com Design Lab, Creativity Lab, Demo Lab, Startuo Lab o Growth Lab. Uneix-te als futurs talents, potencia la teva creativitat i participa amb noves idees!

Les nostres consultores d’innovació, Berta Esteve i Èrica Harumi, duran a terme el taller Purpose-Driven Innovation:Creating Meaningful Experiences with Customers. L’objectiu de la sessió és potenciar la marca i els seus valors bàsics per conduir a la innovació. Aprendreu a involucrar els clients creant experiències significatives mitjançant eines de pensament i creativitat futures.

Es completarà la nostra participació amb la ponència “Boosting Creativity with Open Innovation” a càrrec d’Ignasi Clos, cofundador d’SLDI i partner d’Induct ES.

Trobaràs tota la informació a Innovatours.

Quan? El 25 d’octubre

On? Barcelona

Innovatours
“A Global, Experiential Innovation Event” by Innovatours

IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és un esdeveniment que potencia la relació entre proveïdors de sistemes IOT i la indústria externa. Té com a objectiu connectar les dues parts, ajudant a la productivitat a través de les noves tecnologies. Durant tres dies, es durà a terme la presentació de diferents projectes dins l’àrea de les startups. Es facilitarà un espai per posar en contacte a les empreses i fer networking. L’esdeveniment comptarà amb la visita de més de 400 ponents internacionals que abordaran diferents temes basats en la innovació, la tecnologia i el futur.

Es realitzarà a la Fira de Barcelona, ​​concretament al recinte Gran Via. Si vols més informació, la trobaràs a la pàgina oficial de l’esdeveniment.

Quan? Del 29 al 31 octubre

On? Barcelona

Recorda que podràs seguir els esdeveniments d’innovació a través de les Xarxes Socials. Comparteix el teu contingut i estigues atent a les novetats!

The following two tabs change content below.
Paula Altuzarra

Paula Altuzarra

Comunicadora en potencia. Estudiante de Marketing y Comunidades digitales en Tecnocampus-UPF. Creativa, atrevida y con ganas de aprender cosas nuevas. Amante de la tecnología, la moda y la lectura. Cree firmemente en el cambio, así como en la era digital y la innovación.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies