4 esdeveniments d’innovació imprescindibles per acabar l’any

4 esdeveniments d’innovació imprescindibles per acabar l’any

A un mes per acabar el 2019, no trobem millor manera d’acomiadar l’any que assistint als últims esdeveniments d’innovació. Aquest és un bon moment per caçar les últimes tendències i anar a l’esdeveniment de desembre més interessant de la teva ciutat. A Sociedad de la Innovación descobrim els projectes, tallers i conferències que poden alimentar el teu coneixement abans que acabi l’any. Pren nota, què el temps vola!

Aquí tens un llistat amb les últimes cites imprescindibles per a la teva agenda: Millora la teva creativitat i deixa anar la teva imaginació. Descobreix les últimes tendències en educació, innovació i tecnologia. Aquests són els quatre esdeveniments d’innovació d’aquest mes de desembre.

APD Talks – Connectant persones, tecnologia i negoci

L’empresa APD porta a Santiago de Compostel·la el seu conegut format d’APD Talks. Un espai per connectar coneixement i experiències a través d’experts o directius de referència. La temàtica girarà al voltant de l’actualitat per a les empreses en l’àmbit de la digitalització.

APD Talks serà un espai de reunió i debat per opinar i aprendre dels diferents casos d’èxit que s’hi presenten. En aquesta ocasió, els assistents podran debatre i conèixer a professionals del sector com Laura Avilés, Territory Manager Iberia de Google Cloud i Paco Bree, professor d’innovació a Deusto Business School i creador de el llibre “100 conceptes d’innovació“.

No et perdis aquest esdeveniment i coneix els reptes i oportunitats que ofereix la innovació a les organitzacions.

Quan? El 4 de desembre

On? Santiago de Compostel·la

Lideratge i gestió d’equips, cap a on anem?

Les organitzacions estan experimentant nombrosos canvis al llarg dels anys, però … cap a on van? No et perdis la pròxima jornada sobre Lideratge i gestió d’equips que organitza APD. Esbrina com fer front a la transformació radical i com afrontar la revolució digital.

Aquesta és una oportunitat única per descobrir com han de ser els líders del futur i com podran aprofitar els avantatges que ofereix el món digital. Apreneu amb els casos d’èxit de la mà dels seus protagonistes i compartiu les vostres impressions amb més de 100 professionals. Aquí coneixereu els punts clau per liderar els equips de el futur. Esteu preparats?

Quan? El 5 de desembre

On? Zafra (Badajoz)

10è Fòrum internacional d’Innovació Sostenible 2019

L’Associació Climate Action organitza a Madrid la propera edició del Fòrum Internacional d’Innovació Sostenible que té lloc al costat de COP25. S’uniran esforços per intentar accelerar l’acció climàtica, tan preocupant en aquests últims 10 anys, i donar sortida a les conclusions de les cimeres climàtiques.

Aquest esdeveniment és imprescindible per comprendre com les organitzacions pretenen fer front al canvi climàtic i quines idees s’estan duent a terme. Es realitzaran conferències magistrals, taules rodones, debats i enquestes en viu. A més, es podrà participar en els fòrums d’innovació i en les sessions específiques.

Descobreix el seu programa i suma’t al canvi!

Quan? El 10 i 11 de desembre

On? Madrid

XIII Congrés Internacional d’Educació i Innovació

Arriba a Granada el XIII Congrés Internacional d’Educació i Innovació, un esdeveniment sobre educació i la tecnologia en la qual s’oferiran activitats relacionades amb les 12 temàtiques com:

– Innovació i recerca en educació

– Metodologies actives

– Tecnologies aplicades a l’educació

– Competències docents

– Orientació acadèmica

– Lideratge educatiu

L’esdeveniment està obert a tota la comunitat educativa, docents, gestors, col·laboradors, famílies, etc. i nivells de sistema educatiu. Per saber-ne més, podeu consultar la web oficial de l’esdeveniment. Apunteu a les vostres agendes les conferències més interessants i participeu en els diferents tallers que s’ofereixen.

Quan? De l’18 a el 20 de desembre

On? Granada

Anota a la teva agenda les dates d’aquests esdeveniments sobre innovació i informa’t de tots els seus avantatges.

Ens veiem el 2020, amb més cites imprescindibles d’innovació!

The following two tabs change content below.
Paula Altuzarra

Paula Altuzarra

Comunicadora en potencia. Estudiante de Marketing y Comunidades digitales en Tecnocampus-UPF. Creativa, atrevida y con ganas de aprender cosas nuevas. Amante de la tecnología, la moda y la lectura. Cree firmemente en el cambio, así como en la era digital y la innovación.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies