El vaixell Port Innova posa en marxa les calderes

El vaixell Port Innova posa en marxa les calderes

A Barcelona, 19 centres d’FP i 8 empreses del Port treballaran plegats per resoldre reptes d’innovació d’impacte econòmic i social.

Port 2000 impulsa el projecte Port Innova amb el somni d’apropar el Port a la ciutat, i la ciutat al Port. Dos mons que funcionen en paral·lel i que sovint no es coneixen l’un a l’altre. Amb la missió i visió de ser un punt de trobada i generació de valor neix Port Innova.

Port Innova
Port Innova

El passat dia 6 d’octubre vam donar el tret de sortida amb el primer taller de definició de reptes. Primer ens vam conèixer i després ens vam inspirar per  posar-nos a treballar plegats.

Aquest dimarts 13 farem la segona i última sessió de la primera fase on definirem els reptes que els estudiants dels 19 centres hauran de resoldre de forma creativa i col·laborativa.

Port Innova en el taller de definició de reptes
Port Innova en el taller de definició de reptes

Des de la pàgina web de Port Innova podreu estar al corrent de tots els esdeveniments i notícies del projecte.

Això ja comença, us embarqueu?

Benvinguts, el Port Innova

The following two tabs change content below.
Héctor Gardó

Héctor Gardó

Consultor d’Innovació Oberta – Responsable de projectes educatius en Induct SEA, S.L.
Llicenciat en Ciències Polítiques i Màster en Gestió Pública a la UAB. Sempre vinculat al món educatiu. He estat a l’àmbit públic com a tècnic del Departament d’Ensenyament, al privat com a consultor de negoci i en un centre educatiu com a docent a Dinamarca. Ara com a consultor d’Innovació Oberta a Induct desenvolupo projectes d’educació i emprenedoria a diversos nivells (secundària, FP i universitat). Professor de gestió de les organitzacions a la UAB.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies