Buscant als farmacèutics comunitaris més creatius

Buscant als farmacèutics comunitaris més creatius

Aquest dilluns 17 de desembre, els Col·legis Oficials de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, han llançat la convocatòria de la segona edició de #Infarmainnova, com a organitzadors de l’edició 2019 de Infarma, el congrés més important per a l’oficina de farmàcia.

L’objectiu de #Infarmainnova és identificar el talent entre el col·lectiu de farmacèutics i potenciar projectes innovadors que creïn valor per als pacients i millorin el rol dels farmacèutics en el sistema de salut.

En aquesta 2a edició s’ha organitzat una competició per a trobar les millors idees enfocades a resoldre els 5 reptes als quals s’enfronta l’oficina de farmàcia en l’actualitat:

  1. Com es pot incrementar l’adherència en els tractaments per a persones majors polimedicadas?
  2. Com es pot innovar per a millorar l’educació sanitària que ofereixen als pacients i a la població sana?
  3. Com es pot acostar el farmacèutic i la farmàcia al públic més jove?
  4. Com es pot millorar la coordinació i la relació entre les oficines de farmàcia?
  5. Com es pot innovar en la tecnologia i els canals digitals per a millorar la comunicació entre farmacèutics i pacients?

El jurat, format per representant dels 52 col·legis oficials de farmacèutics de província, seleccionarà les deu millors idees que es presentaran en una sessió del Congrés de Infarma (19-20-21 de març de 2019).

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors de Infarma, volen mostrar que l’oficina treballa per a millorar el futur de la professió i el sector farmacèutic.

Induct participa en aquest projecte a través de la seva plataforma open innovation i definint el model d’innovació del projecte. A més, farà l’acompanyament del desenvolupament de les 10 millors idees que es presentaran en Infarma.

Per a més informació: www.infarmainnova.es

The following two tabs change content below.
Clàudia Pardo
Graduada en Negocis i Màrqueting Internacional a ESCI-UPF. Posteriorment vaig realitzar el màster dHealth Barcelona per entendre millor l’ecosistema de salut i realitzar quelcom disruptiu. Amb l’objectiu d’aconseguir un impacte a la societat, baso la meva experiència en intentar crear valor a l’ecosistema visualitzant els passos necessaris per poder millorar-lo.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies

*