AmazonGo: La innovació i el big data et fan la compra

AmazonGo: La innovació i el big data et fan la compra

Fa un temps vam publicar un post sobre 7 supermercats innovadors, en el qual compartíem algunes tendències del sector i startups enfocades a la comercialització de productes d’alimentació. Avui us presentarem un altre projecte que promet revolucionar la indústria: Amazon Go.

Si no el coneixes, Amazon Go és el prototip de botiga física desenvolupat per la companyia americana amb mateix nom, en la qual no hi haurà caixers o treballadors i tot el procés de compra serà fet per plataformes digitals i mòbils.

Quan entren, els clients s’identifiquen per mitjà de l’aplicació que registra els productes vaig afegits a la cistella i se li envia el tiquet, que serà carregat directament en el compte bancari associat al seu perfil d’Amazon.

A més de fer el procés (que sol ser fastiguejant) més accessible i ràpid, és interessant observa-var com la tecnologia i el big data poden canviar de manera tan radical la relació entre empresa i client en una activitat quotidiana com anar al mercat. Però, encara més disruptiu és el canvi dels models tradicionals de caixers per algoritmes (no cal recordar que la nova generació de consumidors seran els nadius digitals).

Per conèixer la proposta més en detall, et portem una infografia feta pel nostre col·laborador Javier Eduardo Sánchez, del bloc My International Passport:

Què us ha semblat la iniciativa? Coneixeu algun cas més de supermercat innovador? Volem que ens ho expliqueu!

The following two tabs change content below.
Livia Fioretti

Livia Fioretti

Consultora d'Innovació Oberta a Induct SEA, S.L.
Brasileña, formada en Coolhunting, Design and Global Trends por ELISAVA-UPF . He trabajado como planner en Ogilvy & Mather São Paulo y en start-ups. Apasionada por la escritura creativa, el cine y las artes.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies