5 esdeveniments innovadors a tenir en compte en el segon trimestre

5 esdeveniments innovadors a tenir en compte en el segon trimestre

Com tots els trimestres, us presentem els esdeveniments que més ens han cridat l’atenció a l’oficina Induct. Encara que ja hagin passat, podeu fer una ullada al post del trimestre anterior per saber què tal han estat.

C de C 2018

Organitzat pel Club de Creatius i sota el lema #bonitasimbiosis, l’esdeveniment innovador presentarà més de 50 activitats diferents entre conferències, tallers, expos…. Hi ha de tot! La idea és involucrar diferents actors del sector de comunicació i disseny per arribar a solucions més inspiradores.

Quan? 12, 13 i 14 d’abril

On? Sant Sebastià

Més informació aquí

C de C 2017
C de C 2017

OFFF Barcelona

A més de ser el principal festival de creativitat de Barcelona, OFFF és reconegut com un esdeveniment innovador de primera línia ja que acull la comunitat més gran de creatius espanyols. Com les edicions anteriors, podem esperar una programació de qualitat i la presència dels professionals més influents de l’art i el disseny.

Quan? 24, 25 y 26 de maig

On? Barcelona

Més informació aquí

OFFF Barcelona 2018 Official Teaser by Mathery from OFFF, let’s feed the future on Vimeo.

Biz Barcelona

Impulsat per Barcelona Activa, la fira d’emprenedoria, PIMES i economia social busca oferir als emprenedors solucions perquè enlairin els seus negocis. Per mitjà de taules rodones, conferències i esdeveniments de networking, posant al seu abast importants eines empresarials.

Quan? 30 i 31 de maig

On? Barcelona

Més informació aquí

Important! Els finalistes en segon i tercer lloc del programa Innolab tindran l’oportunitat d’anar a aquest esdeveniment innovador.

Innov8rs

Un esdeveniment innovador que reunirà la primera comunitat global d’innovadors corporatius en el món! Enfocada a responsables d’innovació, el punt del festival és organitzar reunions íntimes, immersives i amb impacte perquè els innovadors corporatius entenguin que fan les altres empreses, tinguin contacte amb nous mètodes i eines i potenciïn les seves habilitats.

Quan? 15, 16, 17 i 18 de maig

On? Madrid

Més informació aquí

IAM Weekend

Un mix únic de conferències i tallers que unirà ments curioses de diversos àmbits relacionats amb la cultura i la societat a Barcelona. Aquesta edició, amb el tema “a subversión de los paradojos”, els participants discutiran el futur de la tecnologia, disseny, alimentació, sexualitat… Segurament un cap de setmana de molta inspiració! Ja tinc les meves entrades. ?

Quan? 27, 28 i 29 d’abril

On? Barcelona

Més informació aquí

Edició anterior d'IAM Weekend
Edició anterior d’IAM Weekend

Hem deixat de banda algun esdeveniment innovador interessant? ¡Expliqueu-nos-el en els comentaris!

The following two tabs change content below.
Livia Fioretti

Livia Fioretti

Consultora d'Innovació Oberta a Induct SEA, S.L.
Brasileña, formada en Coolhunting, Design and Global Trends por ELISAVA-UPF . He trabajado como planner en Ogilvy & Mather São Paulo y en start-ups. Apasionada por la escritura creativa, el cine y las artes.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies