6 esdeveniments innovadors a tenir en compte aquest trimestre

6 esdeveniments innovadors a tenir en compte aquest trimestre

Sabem que la innovació neix en tots els racons. A més de gegants com la Mobile Week (encara hi ets a temps!), El Mobile World Congress i 4YFN, Espanya serà aquest trimestre l’escenari de diverses trobades que buscaran impulsar la creativitat i el pensament innovador. Te’ls perdràs?

Dia D

Un festival de comunicació gràfica que proposa una mirada reflexiva sobre les relacions entre disseny i alimentació, a més de discutir l’impacte del treball del dissenyador gràfic sobre el consumidor final.

Quan? 02 i 03 de març

On? Múrcia

Més informació aquí

Edició anterior de Día D. Foto: Graffica
Edició anterior de Día D. Foto: Graffica

#TDKTuesdays: Domestic Data Streamers

The Design Kids és un col·lectiu australià que busca oferir coneixement, promoció i oportunitats a creatius. Els esdeveniments TDK Tuesdays, són meet ups mensuals ideats per connectar innovadors en ambients únics i relaxats. El proper esdeveniment tindrà lloc a FIUHOUSE, un espai per potenciar i propulsar a creatius emergents i presentarà el projecte innovador Domestic Data Streamers.

Quan? 06 de març, però hi ha trobades tots els mesos

On? Barcelona

Més informació aquí

Equip The Design Kids. Foto: Perdiz Magazine
Equip The Design Kids. Foto: Perdiz Magazine

Future Leaders Global

Saps l’empenta que et falta per dedicar-te al que t’apassiona? Serà el workshop en què Cristina Cárdenas (mànager de Future Leaders Global) oferirà una nova visió de la figura del líder en la societat actual. El taller està dirigit a tots els que busquen un viatge a través de si mateixos, independent de la seva situació laboral.

Quan? 07 de març

On? Imagin Café, Barcelona

Més informació aquí

Future Leaders Global a l'Imagin cafe. Foto: Imagin Café
Future Leaders Global a l’Imagin cafe. Foto: Imagin Café

Creative Mornings

Present a diverses ciutats arreu del món, Creative Mornings és una sèrie de conferències gratuïtes per a la comunitat creativa. A més de la xerrada, els esdeveniments també inclouen esmorzar!

Quan? Tots els mesos

On? València, Barcelona i Madrid, lo que t’agafi més a prop ?

Més informació aquí

Foto: Creative Mornings
Foto: Creative Mornings

Crear el futuro per Chechu Salas

Organitzat per c de c (el club de professionals de la publicitat que treballa per millorar i unir el talent creatiu a Espanya), Crear el futuro serà un taller de 3 hores on Chechu Salas abordarà la disciplina future thinking des d’una perspectiva creativa, transformant-la en una eina essencial per als innovadors.

Quan? 12 abril

On? San Sebastián

Més informació aquí

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Véns amb nosaltres a alguns d’aquests esdeveniments? Si vols explicar-nos al blog la teva experiència com a assistent, escriu-nos a

The following two tabs change content below.
Livia Fioretti

Livia Fioretti

Consultora d'Innovació Oberta a Induct SEA, S.L.
Brasileña, formada en Coolhunting, Design and Global Trends por ELISAVA-UPF . He trabajado como planner en Ogilvy & Mather São Paulo y en start-ups. Apasionada por la escritura creativa, el cine y las artes.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies