4 Blogs d’innovació que no et pots perdre

4 Blogs d’innovació que no et pots perdre

Open Innovation Community:

Tota l’actualitat de la Innovació Oberta.

Aquest portal serveix coma  enllaç a totes les notícies, investigacions, articles, i demés continguts extistents a Internet que tinguin relació amb la Innovació Oberta. Qualsevol notícia d’interès sobre Innovació Oberta que hagi tingut lloc recentment, estarà al blog d’Open Innovation Community. A més, si us serveix, aquest és el portal creat sota la Direcció del President del Consell Assessor del Grup Induct, Dean de la Haas Business School de l’Universitat de Berkeley, i sobretot, pare del concepte d’Innovació Oberta: el Sr. Henry Chesbrough.

15 Inno: entrevistes i casos d’Innovació Oberta internacionals.

Aquest és el blog personal i professional d’un dels principals experts i consultors internacionals d’Innovació Oberta, Stefan Lindegaard, autor de llibres com The Open Innovation Revolution, o Making Open Innovation Work. El seu blog està ple d’entrevistas a Directius i Responsables d’Innovació (oberta).

We-Open Innovation: metodologies i casos d’Innovació Oberta, explicats amb pedagogia.

Aquest és el blog corporatiu d’IdexLab, startup Francesa que proporciona tecnologia per a que les organitzacions puguin identificar i contactar partners i col·laboradors per a la resolució dels seus reptes d’innovació. Al blog, que potser sigui el menys actiu dels de la llista, però no per això menys valuós, es parla tant de metodologies de gestió de la innovació oberta com de casos particulars, dels que el Responsable d’Innovació podrà pendre bona nota.

100% Open: el seu nom ho diu tot, res més que Innovació Oberta.

100% Open és una agència d’innovació oberta, però que sobretot ofereix una guia online per a ajudar al Reponsable d’Innovació a recórrer el seu camí per tal de posar en marxa la Innovació Oberta. El seu blog tampoc és dels més actius, però va sempre enfocat a difondre factors claus d’èxit en la gestió de la Innovació Oberta.

En definitiva, si vols estar al corrent de tot el que passa al voltant de la Innovació Oberta a nivell internacional, et recomanem que, si encara no ho has fet, et creis un compte a Feedly i afegeixis automàticament aquests enllaços, si no vols perdre’t cap dels seus articles!

I ja que hi ets, no podem evitar recomenar-te també que afegeixis a aquesta llista un blog més:

Sociedad de la Innovación: la comunitat d’Innovació Oberta de parlar hispana.

Ens perdonareu per la poca humilitat, però això és precisament el que estem construint. Una comunitat d’innovadors, que resolen reptes de Societat, i que col·laboren en la difusió de metodologies i casos d’innovació oberta per tal de fer una societat més justa i competitiva. Una comunitat que es recolzi en el coneixement generat per les més de  300 comunitats d’innovació oberta que hem construit al llarg dels darrers anys en 8 països al Grup Induct.

Què t’ha semblat aquest llistat?

Coneixes algun altre blog específic d’Innovació Oberta que haguem d’afegir?

The following two tabs change content below.
Induct
Induct Software proporciona, a través del seu software as a service, la possibilitat de crear, en el núvol, comunitats d'innovació oberta, que permeten a les organitzacions dissenyar, gestionar, controlar i mesurar els seus propis processos d'innovació, des de la creació d'idees fins a la implementació i avaluació final dels projectes d'innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*