10 projectes innovadors del mes de març

10 projectes innovadors del mes de març

Deixem l’hivern enrere i amb ell, us presentem 10 dels projectes més innovadors d’aquest mes de març:

1. Xiaomi Le Fan Eye Massager LF-ME001

La marca Xiaomi ha presentat el producte més innovador i rar del seu catàleg. Es tracta d’un aparell per fer massatges per a la vista cansada. El producte també pot ser usat per al cutis i està pensat per relaxar el cos de l’impacte de les pantalles d’ordinador o mòbil.

Funciona mitjançant calor i vibracions. Tot i que el producte és bastant comú a Àsia, a Europa encara no estem molt acostumats. El massatges es podrà trobar al mercat a finals de març i es ven per 37 euros.

Xiaomi Le Fan Eye Massager
Xiaomi Le Fan Eye Massager

2. Aflac Duck

Aflac Duck és un ànec de peluix que té incorporats uns sensors per tot el cos i responen a les carícies i abraçades dels nens malalts. El projecte ha nascut d’una campanya que dóna suport a l’atenció mèdica, així com les oportunitats perquè els pacients amb càncer infantil experimentin algunes de les alegries de la infància.

Els aneguets vénen amb un kit de medicaments i injeccions perquè els nens puguin jugar amb l’ànec i aplicar els tractaments igual que els que ells reben. Els beneficis obtinguts amb la venda de l’ànec van destinats a The Aflac Foundation Inc. amb l’objectiu de donar suport al tractament i la investigació del càncer en els nens.

Aquest projecte ens recorda a Diguan, un projecte similar creat per Sanofi per ajudar a adolescents diabètics.

Aflac Duck
Aflac Duck

3. Track+

Els audiòfons especialment pensats per a esportistes. Tenen quatre nivells de cancel·lació que controlen la quantitat de so extern que entra: des de molt, si surts a córrer i vols tenir una mica de soroll ambient, a res, si estàs fent ioga a l’aire lliure. Resistents a l’aigua i a la suor, els Track + es vendran per 169 euros.

Track +
Track +

4. E-vone: sabates intel·ligents

Amb la finalitat d’ajudar a la gent gran, els nous sabates intel·ligents d’E-vone estan dissenyats per prevenir ensopegades i caigudes. Les sabates tenen incorporat un dispositiu a la sola capaç de detectar moviments irregulars i enviar un missatge de manera automàtica al contacte d’emergència de l’usuari o als serveis d’urgència públics. Actualment ja funciona en més de 150 països.

5. HabitAware

El braçalet intel·ligent – que ha nascut d’una necessitat de la seva creadora – serveix d’ajuda a les persones que inconscientment tenen mals hàbits com arrencar els cabells, mossegar-se les ungles o qualsevol altre comportament compulsiu.

HabitAware té un sensor de moviment que detecta si s’està realitzant la conducta a eliminar, emet una vibració lleu que només nota qui porta el braçalet, buscant crear consciència sobre els comportaments repetitius centrats en el cos i al mateix temps ser una veu per a aquells que encara no estan preparats per parlar sobre com aquests trastorns afecten les seves vides.

HabitAware
HabitAware

6. WanderWatch

El rellotge WanderWatch està pensat perquè el portin els nens i els pares puguin connectar-se al dispositiu mòbil per conèixer la ubicació exacta. El rellotge intel·ligent proposa tot tipus de jocs perquè els nens puguin jugar al carrer sense avorrir mai. A més, permet fer fotos, xatejar, reproduir música o sons, etc.

WanderWatch
WanderWatch

7. Smacircle S1

La bicicleta Smacircle S1 és el primer ebike elèctric del món. La bicicleta pesa 7kg i amb tan sols cinc passos pot plegar i guardar-se en una motxilla petita. Està fabricada amb fibres de carboni (el que fa que sigui un 33% més lleugera i deu vegades més forta que una bicicleta d’alumini), permet connectar-se amb un dispositiu mòbil a través d’una aplicació, té un port USB i la bateria permet fer 20km sense necessitat de carregar-se.

8. Benes amb nanotecnologia i 5G

L’any passat, investigadors de la Universitat de Swansea (Gal·les) van desenvolupar unes benes intel·ligents que fan servir nanotecnologia i tecnologia 5G per a realitzar un seguiment precís de l’evolució de les ferides. Ara, un any després, és el moment de començar a usar-les amb pacients reals.

Les benes permeten curar en temps real gràcies a la nanotecnologia i al 5G, que permet connectar-se al telèfon mòbil i proporcionar informació necessària sobre el tractament.

Vendas con nanotecnología y 5G
Vendas con nanotecnología y 5G

9. Snoozebox

Snoozebox és una start-up que neix amb la idea d’oferir una solució d’acomodament simple i convenient per a tots. En el seu moment, va aconseguir ser un projecte molt innovador i es va posicionar com la primera cadena d’hotels portàtils del món.

Ara, l’empresa ha aconseguit diferents contractes per crear allotjaments per a treballadors del sector de la construcció al Regne Unit. Els habitatges es construiran en tan sols dues setmanes per demostrar l’agilitat que té la start-up davant les seves comandes.

Snoozebox
Snoozebox

10. WeMo Notes

I acabem els projectes innovadores del mes amb WeMo, una banda de silicona dissenyada per escriure-hi totes aquelles notes que es volen recordar. És un accessori que busca ser una solució fàcil i pràctica per a qui necessiti apuntar tot.

WeMo Notes
WeMo Notes

Has descobert altres innovacions aquest mes? Comparteix-les amb la comunitat de Societat de la Innovació.

 

The following two tabs change content below.
Marta Camins

Marta Camins

Estudiant de Negocis i Màrqueting internacionals a ESCI-UPF. Apassionada per l'art, la música i el cinema. Curiosa i amb ganes d'aprendre sempre coses noves. Ha treballat en accions de promoció, captació i atenció de clients.

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al enviarnos tus datos manifiestas que has leído y aceptas nuestra Política de privacidad y cookies